Původní stránky o filmu noir kompletně v češtině

10. prosince 2009

Nikkatsu Noir

Možná jste zaregistrovali, že společnost Criterion na podzim vydala pětidiskovou kolekci japonských noirů. Pod názvem Nikkatsu Noir se skrývá například jedno z méně známých děl Seijuna Suzukiho nebo film Koruto wa ore no pasupoto Takashiho Nomury. Pokud jste dosud váhali, zda si kolekci pořídit, možná vás přesvědčí zevrubná recenze zvěřejněná na webových stránkách časopisu Cineaste. Když budete jednat rychle, do Vánoc to ještě stihnete.


7 komentářů:

  1. Jinak i když to tak nemusí vypadat, blog není mrtvý. Jenom teď nějak není čas. Ale nejpozději po víkendu se zase nějaký textík o filmu objeví.

    OdpovědětVymazat
  2. jinak i kdyz to tak nemusi vypadat, take nejsem mrtva. Ale cas budu mit asi az v lednu

    OdpovědětVymazat
  3. já taky žiju, ač nemocen. o víkendu ještě budu tvořit vánoční články pro 25fps, ale za týden mi končí práce (pro letošek), takže budu mít čtrnáct dní čas i na noir.

    OdpovědětVymazat
  4. napadlo mě dát sem nějaké počítadlo, abychom viděli, jestli to píšeme jen sami pro sebe nebo ne. souhlas?

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlas, nekam ho tam hod. I kdyz mozna za pocitadlo muzem povazovat pocet hlasu do ankety. 16 - 4 = 12 Nic moc no...ale nase slava jeste prijde!

    OdpovědětVymazat
  6. pocitadlo mame, muzu jeste zmenit jeho podobu. muzu i videt ip adresu tech, co se prihlasili. a moje klikani tam videt nebude. meli bychom ted mit prehled. :)

    OdpovědětVymazat