Původní stránky o filmu noir kompletně v češtině

1. února 2010

Výsledky ankety

Jak jsou na tom návštěvníci našeho blogu s četbou o filmu noir?

Z našeho "průzkumu" vyplynulo, že nejčastěji si jen sem tam přečtou nějaký článek v časopise či na internetu (konkrétně 12 z 22 lidí, co hlasovalo). Méně (5) lidí uvedlo, že hltají úplně všechno. Tři lidé si čtou pouze tento blog a dva ani to. I tak jsme ale rádi, že k nám zavítali. :) Pravidelnou četbou specializovaných webů neztrácí čas nikdo.

Dříve než spustíme anketu "Odkud znáte náš blog?", se vás zeptáme na vašeho oblíbeného režiséra, ať máme kompletní naši imaginární představu o "nejideálnějším" noirovém filmu :)

8 komentářů:

  1. Ještě že jste tam zapomněli dát Raoula Walshe, jináč bych se asi taky nerozhod.

    OdpovědětVymazat
  2. on někdo pochybuje o Wellesovi? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Walshe jsme nezapomněli. To co točil nebyly zas typické noiry. A to už bysme sem museli dát dalších deset režisérů :) Ale díky za názor, těšíme se na další odezvu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rogue: nikdo neříká, že tam nemůžeš kliknout víckrát :-D (ale psssstttt!)
    Eda: Tse, Lang je jasnej vítěz! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lang je nejlepsi celkove, pochopitelne... Na Wise mam uchylku a chybi mi tam Mate :o) Ok, jdu do Siodmaka, je to snad jediny, od koho se mi hodne libi dva filmy. V cem si jsem jista je, ze nekliknu na Dassina, jabka na me funguji jako spolehlive sedativum

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby se mne nekdo ptal dnes, rekla bych, ze nejradeji mam jednoznacne Richarda Fleischera. Asi jdu neco napsat. A pak si pod mym clankem muzeme povidat o tom, jak jsou jeho noiry genialni ;o) (ano edo, prisla na me nova posedlost)

    OdpovědětVymazat